Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

«Αυτό που συμβαίνει μας ξεπερνά»!

Η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Χίου ξεσπά κατά της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο νησί και αφήνει αιχμές για την... «καρατόμηση» δυο διευθυντών από το αρχηγείο με αφορμή το μεταναστευτικό. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Δολιοφθορά στα οχήματα των εργαζομένων της ΒΙ.ΑΛ.

Αναστάτωση επικράτησε στο hotspot της Χίου, στην περιοχή της ΒΙ.ΑΛ. αμέσως μετά το σχόλασμα των υπαλλήλων της πρωινής βάρδιας, το μεσημέρι της Δευτέρας. Δεκάδες εργα ζόμενοι κατευθυνόμενοι προς τα οχήματά τους, που τα είχαν σταθμεύσει λίγο μακρύτερα από την είσοδο του Κέντρου διαπίστωσαν ότι τα λάστιχά τους ήταν σκασμένα και μάλιστα με τη χρήση μαχαιριού. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Για το πάπλωμα θα πούμε τίποτα;

Η «ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε.» απαντά μέσω του «π» για την φωτιά στο Μελανιός και επιρρίπτει ευθύνες στην καταβολή των αποζημιώσεων στις... χρονοβόρες διαδικασίες. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Δημοπρατούνται τη Δευτέρα τα νέα πεζοδρόμια της Προκυμαίας

Στη διαδικασία της δημοπράτησης των νέων πεζοδρομίων της προκυμαίας, από τη διασταύρωση της Λεωφόρου Αιγαίου με την οδό Κουντουριώτη μέχρι την οδό Κόκαλη, προχωράει το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 3 Οκτωβρίου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Άναψε η λυχνία της Μητρόπολης Σμύρνης

Έλαμψε δια της απουσίας της η μητρόπολη Χίου την ώρα που δεκάδες ιερείς από τη Λέσβο και τη Σάμο κατέκλεισαν τον ιστορικό ναό του Αγίου Βουκόλου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet