Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Σε θέση μάχης για τον Φ.Π.Α.

Κινητοποίηση την 28η Οκτωβρίου, συντονισμό με τα άλλα νησιά και κάλεσμα στους αιρετούς του βορείου αιγαίου προετοιμάζουν οι συνδικαλιστικοί φορείς της Χίου. Η συνεδρίαση της διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου το μεσημέρι της Πέμπτης έδωσε το σύνθημα κι έτσι από χθες Επιμελητήριο, Ο.Ε.Β.Ε., Εμπορικός Σύλλογος και συνδικαλιστικά σωματεία βρίσκονται σε θέση μάχης. Περισσότερα στο www.politischios.gr

Η Αστυνομία (αυτή τη φορά) έβαλε τέλος στην κατάληψη της ΒΙ.ΑΛ.

Οι μετανάστες απέκλεισαν την είσοδο σε αστυνομικούς, υπηρεσία άσυλου, Μ.Κ.Ο. και εργαζόμενους στην κοινωφελή εργασία .Περισσότερα στο www.politischios.gr.
Γεμάτο το πρόγραμμα του Αδ. Γεωργιάδη. Ομιλία την Κυριακή στις 17.30 στο "Χανδρή

Μονοήμερη επίσκεψη στο νησί μας θα πραγματοποιήσει την Κυριακή ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θα έχει συναντήσεις με τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη ενώ 17:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ξενοδοχείο «Χανδρής». Περισσότερα στο www.politischios.gr.
Μαθήματα ζωής από το «ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ»

Με μια καρδιά πλημμυρισμένη από όμορφα συναισθήματα αποχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης οι θεατές του Ομηρείου. «Το νησί των συναισθημάτων», συγκίνησε και καθήλωσε το κοινό ενώ τα 29 συμμετέχοντα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ απέδειξαν ότι καμία ειδική ικανότητα δεν τους εμποδίζει να είναι εκφραστικοί και δημιουργικοί. Περισσότερα στο www.politischios.gr.
Θλιβερά πρωτεία για τη Χίο

Με 302.000 στρέμματα καμένων εκτάσεων, το καλοκαίρι του 2016 κατατάσσεται στην 5η χειρότερη θέση των αντιπυρικών περιόδων της τελευταίας δεκαετίας, με τη Θάσο, τη Χίο και την Εύβοια να πληρώνουν το μεγαλύτερο τίμημα. Σειρά μέτρων και εφαρμογή της μελέτης Γρεγου για να θωρακιστεί το νησί προτείνει η WWF. Περισσότερα στο www.politischios.gr.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet