Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Κυβερνητικοί πειραματισμοί στα καμένα

Μια... επιτροπή, ελλείψη άλλων σοβαρών πρωτοβουλιών, θα συστήσει ο υφυπουργός περιβάλλοντος για να μας υποδείξει πως θα διαχειριστούμε τις καμένες εκτάσεις. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

30 χρόνια «ΘΑ» για το Λωβοκομείο

Χόρτασαν υποσχέσεις και δεσμεύσεις τα μέλη του Συλλόγου Σίφι- Κοφινά αφού εδώ και 31 χρόνια προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να αναδείξουν την ιστορική σημασία του Λωβοκομείου της Χίου, αλλά κανένας πολιτικός του τόπου δεν έχει καταφέρει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του και να προχωρήσει το έργο. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Από την... Κώμη έρχομαι και στην κορφή κανέλα

Σε ένα νησί που προστατεύει και προωθεί το τουριστικό του προϊόν, η εικόνα που παρουσιάζει μια κοσμική και τουριστική παραλία όπως η Κώμη, που φιλοξενεί τα Σαββατοκύριακα χιλιάδες επισκέπτες, θα έπρεπε να ήταν πρωτεύον ζήτημα. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Στον αστερισμό της... πέρδικας

Η συζήτηση για το δημοφιλές «θήραμα» έχει ξεκινήσει με τις φήμες να οργιάζουν για το αν υπάρχουν πέρδικες στο νησί ή όχι. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Πάτησε Χίο ο Μερούσης

Επέστρεψε χτες ο Χριστόφορος Μερούσης που εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Ρίο της Βραζιλίας. Στο αεροδρόμιο του επιφυλάχθηκε θερμότατη υποδοχή. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet